04 Feb
04Feb

Den vackraste mannen och kvinnan i världen har inte det perfekta ansiktet. Inte ens ögonen på en avundsvärd färg.

Den vackraste mannen och kvinnan saknar den kroppen som mode tidningar framställer den perfekta mannen och kvinnan. Han och hon saknar popularitet och beundran av alla. Dem uppfyller inte skönhets kraven i samhället, inte heller med perfektion av Beau av romantiska böcker.

Men han och hon har ett hav i hans och hennes  ögon. Han och  hon har tusen världar inuti. Han och hon har ditt namn i sitt öga i dessa universum. 

Han och hon kommer inte att ha en såpopera utseende, men det var han och hon som kunde forma själen din, läsa den, söka den och hitta den i dig.

Den mannen och kvinnan har inga fullkomliga händer, men han och hon vet hur du vill bli berörd. 

Han och hon vet hur man ger vingar i en kram, han och hon vet hur du hittar dig själv när du var förlorad. Han och hon har inte den perfekta kroppen men tillsammans med din kropp uppstår magi. 

Han och hon har kanske inte den vackraste röst i mångas öron, men ditt namn i hans och hennes läppar är poesi.  Nej, nej han och hon är inte omtyckta av många han och hon behöver inte popularitet. Men säger till dig att din uppmärksamhet är honom och henne nog.  Han och hon har inte deltagit i någon film, men är protagonisten i dina drömmar, av dina dagar.


Juan Carlos Díaz

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.