31 Mar
31Mar

När ordet ej räcker till för att beskriva en känsla är som att vara fången fast man är fri. Då är bara kroppsspråket som kommer till tal. Kroppsspråket beskriver det munnen ej kan beskriva med ord. 

När man möts i djuphetens djup där två människor och endast ett hjärta möts och dessa bli ett, det är bara då man förstår varandra. 

Det handlar inte om magi dock endast om kemi eller matematik där 1+1 blir två men bara ett hjärta däremellan. I våran händer har vi fått den största vapen någonsin. Ordet med denna kan vi döda och vi kan även skapa liv. 

Åh hur underbar är det inte att få höra ett vackert ord i rätt sammanhang och i rätt tid. 

När ordet ej räcker till, har vi fått två armar som gåva, för att kunna omfamna ett sorgligt hjärta. En kram i rätt tid är en balsam för själen där möts vi stumma och maktlösa, det är just då och bara då vi kan mötas och förstå varandra. 

Hur svårt ska det vara att finnas till för ett sorgset hjärta? 

Ordet kärlek betyder ingenting om ordet ej bekräftas med kramar och förståelsen, för dessa två ingredienser säger nämligen följande: Du är inte ensam och jag förstå dig. Vad mer behövder vi för att kunna trösta varandra. 

Jag saknar ord för att kunna beskriva mina känslor och tankar, men jag har fått en kropp som gåva och denna beskriver allt. 

När två själar möts, händer något i dessa två kroppar, två kroppar och endast ett hjärta förblir för evigt. 

Evigheten ligger inte i framtiden den är här och nu, lämna inte till morgondagen det du kan göra idag, ty morgondagen är en illusion och oviss, krama om någon idag och beskriv din omtanke och känslor för detta är den bästa gåva du kan ge till den du älskar. 

Jag har fått ord men kan ej beskriva, jag har tankar som ej kan formuleras, jag har känslor som saknar ord. Men var uppmärksam på mina kramar för dessa säger allt. 

Krama om någon när ordet ej räcker till. 

Juan Carlos Díaz

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.