29 Dec
29Dec

Du kan inte lämna Teneriffa utan att ta en valskådningskryssning - det är fantastiskt! Missa inte de här tipsen för att göra det till en succé. 

Att titta på valar mitt i havet är fascinerande och en dröm för många resenärer. För att få ut så mycket som möjligt av din valskådningstur på Teneriffa rekommenderar jag att du tar del av de här tipsen som hjälper dig att planera din valskådningsupplevelse i detalj. 

Valskådningskryssningar på Teneriffa är en av de mest populära aktiviteterna för att njuta av naturen på ön, särskilt bland familjer och utländska turister, eftersom det är en av de bästa platserna i Europa för att observera vilda valar och delfiner när som helst på året. 

För att du inte ska gå miste om en av dessa båtturer på Atlanten rekommenderar jag att du bokar din plats online och så långt i förväg som möjligt, särskilt om det sammanfaller med högsäsongen för turister på Teneriffa (sommar och vinter).Att boka biljetter online för att följa med på en valskådningskryssning är en bra idé eftersom du då kan jämföra bland annat tidtabeller, tillgänglighet, varaktighet, priser och rutttyper.Det finns till exempel aktiviteter där du förutom att titta på valar ombord på en båt också kan lyssna på de ljud som dessa varelser gör, dyka ner i Kanarieöarnas vatten för att snorkla eller äta på båten.

Kommentarer
* E-mailadressen publiceras inte på hemsidan.